A könyvekről írtákA könyvekről írtákMária, Győr

" Megvallom őszintén, hogy eleinte kételkedtem a dologoban, mert ma már olyan bizalmatlan az ember az új dolgokkal kapcsolatban is. Aztán pár hét után úgy döntöttem, hogy mégis megrendelem ezt a könyvet. Ez hála istennek életem egyik legjobb döntése volt. A könyvben alkalmazott módszerek segítségével már tűnnek el a vitiligos foltok, sőt a legtöbb helyen már el is tűntek, az arcomon már egyáltalán nincsen. Köszönöm ezt a kiváló könyvet! Ajánlom mindenki figyelmébe. "
Gábor, Szeged

" Már több e-book-ot is vásároltam, pl.: az amazon.com -ról is, ez kitűnik azonban a többiek közül, mert ez tényleg használ. Relevánsan, tömören és gyakorlatiasan leírja, hogy mit is kell tenned és milyen módszerek közül választhatsz. Nekem tényleg bejött. Így tovább! "

Andrea, Budapest

" Ez a könyv egy kincs! Egész egyszerűen ennyi. Az arcomról végleg eltűntek a foltok. A test többi részén eltűnőben vannak. Bárcsak az élet összes problémájára lenne egy ilyen hasonló könyv! "
Erika, Pécs

" Nagyon sok jó, ősi gyógymód van benne, amik szerintem sokkal többet érnek, mint a teljesen hatástalan, sőt káros PUVA kezelés és társaik. Ott a legeredményesebbek a gyógymódok, ahol a vitiligo még nem olyan régi. Ott szépen és gyorsan gyógyulnak. Puding próbája az evés. Aki tényleg gyógyulni akar, az mindenképp próbálja ki. Nekem bevált. "


István, Debrecen

" Őszintén szólva nagyon kedvelem a csináld magad könyveket és ez a könyv teljesen ilyen. Az aki valóban gyógyulni akar, annak teljes felelősséget kell vállalnia a az egészségéért és az érte való tevésért is. Nem szabad újjal mutogatni és felelősöket keresni, ez csak tetézi a problémát. Nagyon jó,hogy bőséges gyógymódok vannak benne, azok részletesen leírva és érthetően. Bárki megtudja csinálni. Nagyon bejött nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek! "
Zsolt, Kolozsvár

" Örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre! Végre valódi megoldást kínál a vitiligo problémára. Őszintén szólva már nagyon elegem volt abból, hogy az orvostudomány ennyire gyerekcipőben jár, hogy a vitiligot még mindig nem tudja gyógyítani hivatalosan. A könyv azonban erre is megoldást kínál. Nekem lassan ugyan, de gyógyult és használt a könyvben leírt gyógymód, eljárás. Azért komoly önfegyelem is kell, hogy az ember lelkiismeretesen végigcsinálja. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! "