A könyvekről írták
A könyvekről írtákMária, Győr

" Megvallom őszintén, hogy eleinte kételkedtem a dologoban, mert ma már olyan bizalmatlan az ember az új dolgokkal kapcsolatban is. Aztán pár hét után úgy döntöttem, hogy mégis megrendelem ezt a könyvet. Ez hála istennek életem egyik legjobb döntése volt. A könyvben alkalmazott módszerek segítségével már tűnnek el a vitiligos foltok, sőt a legtöbb helyen már el is tűntek, az arcomon már egyáltalán nincsen. Köszönöm ezt a kiváló könyvet! Ajánlom mindenki figyelmébe. "
Gábor, Szeged

" Már több e-book-ot is vásároltam, pl.: az amazon.com -ról is, ez kitűnik azonban a többiek közül, mert ez tényleg használ. Relevánsan, tömören és gyakorlatiasan leírja, hogy mit is kell tenned és milyen módszerek közül választhatsz. Nekem tényleg bejött. Így tovább! "

Andrea, Budapest

" Ez a könyv egy kincs! Egész egyszerűen ennyi. Az arcomról végleg eltűntek a foltok. A test többi részén eltűnőben vannak. Bárcsak az élet összes problémájára lenne egy ilyen hasonló könyv! "
Erika, Pécs

" Nagyon sok jó, ősi gyógymód van benne, amik szerintem sokkal többet érnek, mint a teljesen hatástalan, sőt káros PUVA kezelés és társaik. Ott a legeredményesebbek a gyógymódok, ahol a vitiligo még nem olyan régi. Ott szépen és gyorsan gyógyulnak. Puding próbája az evés. Aki tényleg gyógyulni akar, az mindenképp próbálja ki. Nekem bevált. "


István, Debrecen

" Őszintén szólva nagyon kedvelem a csináld magad könyveket és ez a könyv teljesen ilyen. Az aki valóban gyógyulni akar, annak teljes felelősséget kell vállalnia a az egészségéért és az érte való tevésért is. Nem szabad újjal mutogatni és felelősöket keresni, ez csak tetézi a problémát. Nagyon jó,hogy bőséges gyógymódok vannak benne, azok részletesen leírva és érthetően. Bárki megtudja csinálni. Nagyon bejött nekem. Csak ajánlani tudom mindenkinek! "
Zsolt, Kolozsvár

" Örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre! Végre valódi megoldást kínál a vitiligo problémára. Őszintén szólva már nagyon elegem volt abból, hogy az orvostudomány ennyire gyerekcipőben jár, hogy a vitiligot még mindig nem tudja gyógyítani hivatalosan. A könyv azonban erre is megoldást kínál. Nekem lassan ugyan, de gyógyult és használt a könyvben leírt gyógymód, eljárás. Azért komoly önfegyelem is kell, hogy az ember lelkiismeretesen végigcsinálja. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! "


Anita, Budapest

"Minden fejben dől el. Ha valaki úgy gondolja, hogy nincs a vitiligora gyógymód vagy ha úgy gondolja, hogy van a vitiligora gyógymód, akkor is igaza lesz. Az előbbi esetben nem csinál semmit, nem tesz semmit a foltok ellen, így nem is fog repigmentálódni a vitiligo, a másik esetben pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a vitiligoja meggyógyuljon. Megszerzi az ehhez szükséges ismereteket és alkalmazza őket. Én azt látom sok vitiligosnál, hogy minderre van kifogása, hogy miért nem kell semmit se tennie. Aztán csak az önsajnálat marad és a hitetlenkedés. Azoknak ajánlom ezeket a könyveket, akik hisznek az emberi szervezet gyógyító mechanizmusában, van elég szorgalmuk és bátorságuk az ismeretek megszerzéséhez és ami a legfontosabb a cselekvéshez is. Utólag hálát adok az Istennek, hogy nem hallgattam a negatív, lehúzó, hitetlenkedő hangokra. "