Megrendelés


Vitiligo gyógyítás - Összes kötet

A vitiligo, mint egészségügyi problémával kapcsolatban a lehető legjobb helyen jársz. Beavatlak téged fokozatosan a vitiligo kialakulásának okaiba, feltárom neked, hogy a vitiligonak milyen,  pontosan hány ismert fajtája van és megoldást nyújtok a vitiligora, melyek elfeledett vagy eltitkolt ősrégi természetes gyógymódokon alapulnak.

Minél előbb szeretnél most már végleges megoldást a vitiligora?

A birtokába akarsz kerülni a teljes tudásnak? Tudni szeretnéd teljes mértékben, hogy mi a vitiligo, mitől alakul ki és, hogy milyen gyógymódok vannak rá? A második kötet teljes körűen leírja, hogy pontosan milyen ősi és természetes gyógymódok és gyógynövények, gyógyhatású anyagok vannak a vitiligo gyógyítására.


Eleged van a fehér foltokból?

Gátlásos vagy a vitiligo okozta foltok miatt?

Szomorkodtál vagy mérgelődtél a vitiligo miatt? Esetleg depressziós is lettél tőle?

Azt mondták neked, hogy a vitiligo nem gyógyítható? Ezzel együtt kell élni, amíg nem jön a kaszás?

Félsz attól, hogy a vitiligod tovább terjed?

Félsz attól, hogy a vitiligo a kényes helyeken is megjelenik, mint például az arc? Esetleg már meg is jelent?

Nemrég jelent csak meg a vitiligo a testeden?

Ha ezen kérdések többségére igen a válaszod, akkor neked a lehető legjobb megoldást nyújtja a Vitiligo gyógyítás könyvsorozat első és második kötete.

Ha gyorsabb, sőt akár azonnali megoldást szeretnél a vitiligo megoldására, akkor már most megrendelheted a Vitiligo gyógyítás könyvsorozatot. Amennyiben érdekel ez a rendkívüli limitált ajánlat, amelyet csak az első 100 megrendelőnek tartunk fent, akkor kérlek klikkelj a lent lévő megrendelem gombra.

Szeretnéd, hogy a teljes tudás feltáruljon előtted a vitiligoval kapcsolatban és annak kezelésével, gyógyításával kapcsolatban?

Úgy érzed, hogy elég volt a foltokból? Nem akarsz tovább velük együtt élni? Gyors, alapos, végleges megoldást akarsz a vitiligora?

Elég volt a foltok miatti negatív, rossz érzésekből?

Eleged van már a vitiligo okozta szégyenlősségből, sőt esetenkénti szégyenérzetből, gátlásosságból, mély félelemből, lelki fájdalomból?

Eleged van már, hogy eddig a modernnek nevezett orvostudomány nem különösebben foglalkozott a vitiligoval, azt csupán esztétikai problémának tekinti, noha ez egy valós betegség.

Úgy érzed betelt már a pohár, nem bírod tovább, azonnali segítségre és megoldásra van szükséged?

Ha fenti állítások többségére igen a válaszod, akkor igazán neked való az alábbi csomagunk.

Rendeld meg most mindkét kötetet, rendkívül kedvező áron, amely csak korlátozott ideig érvényes. Ezáltal birtokába kerülhetsz az ősi titkoknak és a legújabb eljárásoknak, kezeléseknek és végre megszűnhetnek a vitiligoval kapcsolatos problémáid. 

A könyv ára az általa nyújtott felbecsülhetetlen értékhez képest elenyésző. Az ára úgy lett kialakítva, hogy a lehető legtöbb vitiligos ember számára elérhető legyen, a megszerzése ne jelentsen senkinek sem aránytalan nehézséget vagy problémát. Szeretnénk ugyanis, hogy ez a könyv minden rászoruló számára könnyen eljusson. A könyv most bevezető áron, rendkívül kedvezményesen vásárolható meg.

A kedvezményes ár csak korlátozott ideig elérhető, így lehetőleg minél előbb rendelje meg, hogy még a kedvezményes áron kapja kézhez ezt a rendkívül értékes, a piacon egyedül álló 2 könyvet. A kettő Vitiligo gyógyítás kötet, könyvek ára 14999 forint. 


Azonban most, a kettő Vitiligo gyógyítás kötet együttes megrendelése esetén az ára limitált ideig:  csak most 9999 forint. Az akció visszavonásig érvényes. Kattintson a megrendelem gombra és küldje el megrendelését.

Ha kizárólag csak ez első vagy a második kötet szeretnéd megrendelni, az sem probléma, mert ebben az esetben a másik kötetet ingyen kapod. Most mindösszesen 9999 forintért


A könyv megrendelése a lehető legegyszerűbb módon történik. Ön a megrendelem gomb megnyomása után megadja az e-mail címét és végül a küldés gombra kattint. 

Ha gyorsabb, sőt akár azonnali megoldást szeretnél a vitiligo megoldására, akkor már most megrendelheted mindkét kötetet, mely teljes megoldást nyújt a vitiligora. Amennyiben érdekel ez a rendkívüli limitált ajánlat, amelyet csak az első 100 megrendelőnek tartunk fent, akkor kérlek klikkelj a lent lévő megrendelem gombra.

Igen megrendelem az első kötetet most, hogy részesüljek a limitált ajánlatból!


A linkre kattintva rendelheti meg a könyvet. Igen. Megrendelem ezt a csodálatos ősi tudást és titkokat rejtő könyvet, kiegészítve a legújabb eljárásokkal, mely részleges vagy teljes megoldást kínál a vitiligora.


A könyv ára az általa nyújtott felbecsülhetetlen értékhez képest elenyésző. Az ára úgy lett kialakítva, hogy a lehető legtöbb vitiligos ember számára elérhető legyen, a megszerzése ne jelentsen senkinek sem aránytalan nehézséget vagy problémát. Szeretnénk ugyanis, hogy ez a könyv minden rászoruló részére könnyen eljusson. A könyv most bevezető áron, rendkívül kedvezményesen vásárolható meg. 

A kedvezményes ár csak korlátozott ideig elérhető, így lehetőleg minél előbb rendelje meg, hogy még a kedvezményes áron kapja kézhez, ezt a rendkívül értékes, a piacon egyedül álló könyvet. A könyv ára most limitált ideig: 9999 forint. Az akció visszavonásig érvényes. Kattintson a megrendelem gombra és küldje el megrendelését.

A könyv megrendelése a lehető legegyszerűbb módon történik. Ön a megrendelem gomb megnyomása után megadja az e-mail címét és végül a küldés gombra kattint.

Online, azonnali fizetési lehetőségek: 


1. Paypal
2. Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetésnél nem szükséges Paypal fiókkal rendelkeznie. Klikkeljen a Paypal megrendelésre, utána a Buy now feliratra, a Paypal fizetős oldalán a Create an account feliratra, ami után kitöltheti az adatokat és azonnal, a legnagyobb biztonság mellett fizethet online.Klikkeljen a megrendelem gombra.


1. Paypal

2. Bankkártyás fizetés


3. Banki átutalás

4. Postai utánvét

Postai utánvét esetén + 2199 forint a szállítási költség. 

Klikkeljen fent az Önnek megfelelő fizetési módra! Szállítási módok:

1. E-book formájában. A könyvet elektronikus formában postázzuk az Ön által megadott e-mail címre, az összeg beérkezése után.

2. Könyv formájában, postai úton juttatjuk el a megrendelt könyvet az Ön címére. Postai utánvét esetén + 2199 forint a szállítási költség.